• topbanner-3
  • topbanner-1
  • topbanner-4
  • topbanner-5
  • topbanner-2

Bedrijfsprofiel


Kuipers Electronic Engineering B.V. ontwerpt, ontwikkelt en produceert industriële elektronica en tevens software voor PC's, (web)serversystemen en embedded toepassingen. Hoofdactiviteit is TMX met een compleet programma voor telecontrol en stand-alone meetapparatuur. Ook worden advisering diensten en trainingen aangeboden. Daarnaast wordt custom design en productie uitgevoerd speciaal voor industriële toepassingen.

logo Kuipers Electronic Engineering

TMX

Het TMX telecontrol systeem biedt universele hard- en software voor het op afstand beheren van technische installaties en is toonaangevend in de markt voor afstandbeheer van oppervlaktewater- en rioleringssystemen. Diverse andere toepassingen zijn bijvoorbeeld monitoring en besturing van verkeersregelinstallaties, luchtcompressoren en koelinstallaties.
De hard- en software voor TMX wordt in eigen bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Een ervaren en deskundig engineeringteam staat borg voor het meegroeien van TMX met de verschillende toepassingen, daarbij gebruik makend van de meest moderne hardware en de nieuwste softwaretechnieken. Een scala van unieke mogelijkheden voor afstandbeheer zijn in modulevorm beschikbaar. Zo zijn er modules voor meten, registreren, alarmeren, besturen, regelen, communicatie, database archivering en presentatie. De economische voordelen van standaard hard- en softwaremodules worden zo behouden bij het samenstellen van toepassingsgerichte maatwerkoplossingen.

kee-450

YES-Partner

YES-Partner is de activiteit waarbinnen op klantenspecificatie hard- en software wordt ontwikkeld en geproduceerd voor met name industriële toepassingen. Alle activiteiten van het oorspronkelijke idee tot en met de serieproductie kunnen volledig worden verzorgd, inclusief testen, assemblage, keuring en productcertificering. Het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek, voorafgaand aan een ontwikkelingsproject, en prototyping behoort tot de standaard werkzaamheden. Als een project daarom vraagt wordt samenwerking gezocht met andere bedrijven die met een ander onderdeel van het project betrokken zijn, bijvoorbeeld op mechanisch gebied. Onze aanpak gaat altijd uit van een transparante samenwerking met alle betrokken partijen gericht op het beste eindresultaat. Zie voor verdere informatie www.yes-partner.nl

Custom ontwikkeling, advisering en overige diensten

Belangrijker dan de techniek alleen is te weten dat Kuipers Electronic Engineering B.V. jarenlange ervaring heeft met het gehele traject van totaaloplossingen, wat begint bij het meedenken over de uiteindelijke doelstellingen van uw project. Zo worden zowel voor TMX als voor YES-Partner haalbaarheidsonderzoeken, pre-engineering en adviseringsopdrachten uitgevoerd. Voor turn-key leveringen, beheer en onderhoud van complete systemen wordt nauw samengewerkt met onze dealers, installateurs en andere gespecialiseerde bedrijven.

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.