• topbanner-3
  • topbanner-5
  • topbanner-4
  • topbanner-2
  • topbanner-1

Ruben Pot per 1 mei 2017 nieuwe Sales Manager bij TMX

TMX Peter Paul Kuipers en Ruben Pot

Ruben Pot rechts op de foto wordt welkom geheten door Peter-Paul Kuipers, Directeur

Per 1 mei 2017 is Ruben Pot in dienst getreden bij TMX in Zwijndrecht in de functie van Sales Manager.
In deze functie zal Ruben Pot leiding geven aan de Sales afdeling van TMX. Uit hoofde van zijn functie zal hij tevens deel uitmaken van het Management Team van Kuipers Electronic Engineering B.V. (TMX).

Lees meer

Afdrukken

Google & SIM-CI organiseren 18 april de Resilience kennissessie ‘Verbonden Water’

kennissessie verbonden water 18april Amsterdam

Deze kennissessie, waar ook Peter-Paul Kuipers van TMX spreekt, vindt plaats op dinsdag 18 april a.s. van 14.00 tot 17.00 uur bij Google HQ, Claude Debussylaan 34, 1082 MD Amsterdam.

Centraal deze middag staan de technologische ontwikkelingen om een continu en dynamisch beeld te krijgen van waterpeil data. Deze middag wordt een verbinding gelegd tussen waterstaatszorg en “Internet Of Things”, zodat Waterschappen, Waterbedrijven en andere partijen zich een beeld kunnen vormen van de waarde disruptieve innovaties.

Lees meer

Afdrukken

Wij ontmoeten u graag op de komende Aqua Nederland Vakbeurs

LMX400

Op de Aqua Nederland Vakbeurs van 21 t/m 23 maart a.s., verwelkomen wij u graag samen met onze dealers Van der Arend Installaties en Vlaar Techniek op onze stand, nummer 176. De kracht van onze samenwerking is, dat wij totaaloplossingen in waterbeheer kunnen aanbieden. Over de voordelen, services en onze producten informeren wij u graag op onze stand. Evenals over onze oplossingen op het gebied van pompen, gemalen, stuwen en telemetrie.

Lees meer

Afdrukken

Watch-E en TMX als partners met ‘Mijnenergiebundel’ op de woningmarkt

Barbera van der Hoek (Watch-E) en Peter-Paul Kuipers (Kuipers Electronic Engineering)

Watch-E en Kuipers Electronic Engineering (TMX) hebben onlangs de krachten gebundeld. Met het product Mijnenergiebundel wordt betrokken partijen, zoals woningcorporaties, aannemers en bewoners een onafhankelijke end-to-end oplossing geboden voor de monitoring van EPV/NOM (energieprestatievergoeding/nul-op-de-meter-woningen). Mijnenergiebundel is een onafhankelijk, veilig en betrouwbare oplossing van hard- en software om inzicht te krijgen in de energieprestaties van een woning. Voor de bewoner is een overzichtelijk dashboard beschikbaar dat real-time inzicht geeft in de energiehuishouding.

Lees meer

Afdrukken

TSX100 nu beschikbaar in handige verpakking voor transport en opslag

TSX100 modemlogger

De TSX100 modemlogger, is nu voorzien van een handige verpakking, gemakkelijk en veilig voor transport naar locaties. De behuizing en drukopener zijn goed gefixeerd tijdens vervoer en de bevestigingsmiddelen zijn ook in de verpakking aanwezig. Op de buitenzijde van de verpakking staan de locatiegegevens vermeld waar de TSX100 wordt toegepast.

Lees meer

Afdrukken

Nieuwe LMX899 panel pc

LMX899 panel pc

TMX heeft een nieuwe LMX899 panel pc toegevoegd aan haar assortiment. Dit 10” touch screen display is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor paneel inbouw. Dankzij de interne webserver van de LMX801 is er geen verdere software benodigd. Als alternatief kan ook gebruik gemaakt worden van een laptop of tablet voorzien van een standaard internet browser.

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.