• topbanner-1
  • topbanner-3
  • topbanner-4
  • topbanner-5
  • topbanner-2

TMX training basiskennis TMX hoofdpost, 15 mei 2018

Binnen het nieuwe TMX opleidingsprogramma wordt op 15 mei a.s. de training basiskennis TMX hoofdpost gegeven.
Deze training duurt één dag en is speciaal bestemd voor iedereen, die dagelijks met TMX producten werkt, zoals programmeurs, applicatiebeheerders, peilbeheerders en monteurs.
In deze training worden onderwerpen behandeld, zoals basiskennis telemetrie, basiskennis sensorsignalen in relatie tot TMX kanalen, veiligheidsaspecten, alarmering en storingsafhandeling enz.

Aan de training op 15 mei a.s. kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Later dit jaar wordt deze training tevens georganiseerd op 9 oktober 2018.

Meer weten of de TMX training basiskennis op 15 mei a.s. voor u interessant is?
Klik hier voor meer informatie

Of neem contact op met onze afdeling sales, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 078 6100 300.

Afdrukken

Waterschap Brabantse Delta erg tevreden met nieuw onderstation LMX401

Hoofdpost WsBD Breda

In de eerste helft van 2017 heeft TMX haar nieuwe onderstation de LMX401, uit de LMX400-serie, gelanceerd. Een nieuw type onderstation met intelligente mogelijkheden dat in september 2017 voor het eerst, in samenwerking met Waterschap Brabantse Delta (WsBD), is getest bij de stuwlocatie Reeshof in Tilburg.

Binnen het waterschap loopt een project waar een flink aantal stuwen en poldergemalen een nieuw onderstation krijgen. Dit omdat in de huidige situatie het aanwezige onderstation niet meer wordt ondersteund vanuit de leverancier TMX. Gelijktijdig en waar nodig worden een aantal missende functionaliteiten toegevoegd bij de aangewezen locaties binnen dit project. Verantwoordelijk bij het Waterschap voor de goede introductie van de LMX401 is Edward Antonissen, senior projectleider binnen de afdeling bouwprojecten.

Lees meer

Afdrukken

Bezoek ons op de Aqua Nederland Vakbeurs, 13 t/m 15 maart 2018 in Gorinchem, standnummer F.101

Aqua beurs Gorinchem 2018

Op de Aqua Nederland Vakbeurs van 13 t/m 15 maart a.s., verwelkomen wij u graag samen met onze dealers Van der Arend Installaties en Vlaar Techniek op onze stand, nummer F.101. De kracht van onze samenwerking is, dat wij totaaloplossingen in waterbeheer kunnen aanbieden. Over de voordelen, services en onze producten informeren wij u graag op onze stand. Evenals over onze oplossingen op het gebied van pompen, gemalen, stuwen en telemetrie. Heeft u nog geen toegangskaart?

Lees meer

Afdrukken

LMX400-serie nu voorzien van Low-Power en Ultra Low-Power functionaliteit

LMX400-serie Low-Power functionaliteit

Minder energieverbruik en breder toepasbaar

De LMX400-serie is een universeel modulair onderstation dat de gecombineerde functionaliteit biedt van een compacte PLC, alarmmelder en datalogger. De LMX400-serie biedt intelligente mogelijkheden en is standaard uitgerust met de High Performance modus en nu uitgebreid met Low-Power en Ultra Low-Power functionaliteit.
Dat betekent: minder energieverbruik en breder toepasbaar!

Via instellingen kan een van de Power modi worden geselecteerd om maximale invloed en controle uit te oefenen op het energieverbruik van het onderstation.

Lees meer

Afdrukken

Objectieve monitoring borgt energieprestatie

Dashboard objectieve monitoring TMX

Zijn installaties in (NOM)-woningen wel zo goed als beloofd?

In de woningbouw wordt de EMX400, als integraal monitoring concept van TMX en Watch-E (Mijnnergiebundel), sinds half 2017 in woningen toegepast, bij Nul op de Meter (NOM)-woningen en andere zeer energiezuinige woningen. Verhuurders die hun woningen tot energieneutraal of Nul op de Meter renoveren, mogen een energieprestatievergoeding (EPV) aan hun huurders vragen. De wet waarin dit geregeld is, eist van de verhuurder dat de energetische prestaties van de woningen objectief worden aangetoond (gemonitord).

Lees meer

Afdrukken

End of life TMX producten LM-8N en LM-20N

End of life TMX producten LM-8N en LM-20N

TMX stopt met de verkoop van de TMX onderstations LM-8N en de LM-20N. Dit is een logisch vervolg op een eerder besluit om te stoppen met de verkoop van de LM-5,6,7,8 en 20. Dit besluit is genomen omdat voor deze producten de benodigde componenten slecht of niet meer leverbaar zijn.
Reparaties van de LM-8N en de LM-20N blijven, voor zover technisch haalbaar, mogelijk.
De bestaande apparatuur blijft uiteraard ook ondersteund in de TMX hoofdpost software.

Als goed alternatief voor de LM-8N en LM-20N is er, naast de LMX800, de nieuwe LMX400-serie; een nieuw type onderstation met intelligente mogelijkheden. Wij adviseren u graag verder hieromtrent.

Voordelen LMX400-serie:

Lees meer

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.