• topbanner-3
  • topbanner-4
  • topbanner-1
  • topbanner-2
  • topbanner-5

Nummerwissel M2M van 06- naar 097-nummers verplicht

M2M Simkaart

Zoals reeds eerder aangekondigd in ons nieuwsbericht van 9 juni 2016, is door de Autoriteit Consument en Markt (ACM), vanwege dreigende nummer schaarste van 06-nummers, in 2011 besloten tot de invoering van 097-nummers voor M2M (machine to machine) toepassingen. Dit besluit geldt dus ook voor TMX. De afgelopen tijd is dit geleidelijk tot uitvoering gekomen en heeft de ACM nog toegestaan dat voor bestaande situaties 06-nummers werden gebruikt.

Lees meer

Afdrukken

TMX kijkt terug op een geslaagde TMX-dag op 12 oktober 2017

TMX-dag 2017

Met dank aan de deelnemers, de sprekers en haar dealers kijkt TMX terug op een geslaagde TMX-dag. Het gevarieerde programma sprak velen aan getuige de positieve feedback, die wij na afloop ontvingen.

Binnen het programma vormde ‘security’ de rode draad en dat kwam terug in de verschillende presentaties. Key-speaker Prof.dir.ir. Pieter van Gelder, Professor of Safety Science TU Delft, ging uitgebreid in op het thema ‘kritische infrastructuur, trends en bedreigingen’. Hij gaf de aanwezigen de nodige stof tot nadenken en benadrukte het belang van goede en snelle dataverzameling.

Lees meer

Afdrukken

TSX100® modemlogger nu voorzien van twee extra kanalen

Aan de TSX100 modemlogger voor het meten van waterniveaus zijn twee extra kanalen toegevoegd. De software is naast de niveaumeting nu uitgebreid met een batterijkanaal en een GSM signaalsterkte kanaal.

Het batterijkanaal meet de spanning die de batterij afgeeft. Het is mogelijk om een alarmering in te stellen waardoor een bericht wordt verzonden zodra de spanning een kritische grens bereikt. Op deze wijze kan de batterij tijdig worden vervangen waarmee de kans op het verlies van data wordt verkleind.

Lees meer

Afdrukken

Uitnodiging TMX Relatiedag

uitnodiging tmx relatiedag

Geachte relatie,

Wij nodigen u graag uit voor de TMX relatiedag op 12 oktober 2017. Een dag waarop wij met u willen bijpraten over actuele onderwerpen in de wereld van TMX. Deze wereld kent uiteenlopende aandachtsgebieden als monitoring van kritische infrastructuur, cyber security, nieuwe communicatietechnieken en productinnovaties, die dagelijks onze aandacht vragen en waarover veel te vertellen is.

Lees meer

Afdrukken

EMX400 een datalogger voor energiemonitoring

EMX400

De EMX400 is een datalogger voor het uitlezen van utiliteitsmeters met een M-Bus aansluiting, zoals kWh-meters, temperatuurmeters, gas, warmte- en watermeters. Tevens wordt met deze datalogger de ‘slimme meter’ van het energiebedrijf uitgelezen via de standaard aanwezige P1-poort. De EMX400 communiceert met de TMX hoofdpost via een ingebouwd GPRS modem of een VPN router. Hierdoor is de EMX400 op de vertrouwde wijze geïntegreerd in TMX. Alle instellingen kunnen vanuit de hoofdpost worden beheerd voor het op afstand meten, registreren, alarmeren van technische installaties.

Lees meer

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.