• topbanner-1
  • topbanner-5
  • topbanner-4
  • topbanner-2
  • topbanner-3

TSX100® modemlogger nu voorzien van twee extra kanalen

Aan de TSX100 modemlogger voor het meten van waterniveaus zijn twee extra kanalen toegevoegd. De software is naast de niveaumeting nu uitgebreid met een batterijkanaal en een GSM signaalsterkte kanaal.

Het batterijkanaal meet de spanning die de batterij afgeeft. Het is mogelijk om een alarmering in te stellen waardoor een bericht wordt verzonden zodra de spanning een kritische grens bereikt. Op deze wijze kan de batterij tijdig worden vervangen waarmee de kans op het verlies van data wordt verkleind.

Lees meer

Afdrukken

Uitnodiging TMX Relatiedag

uitnodiging tmx relatiedag

Geachte relatie,

Wij nodigen u graag uit voor de TMX relatiedag op 12 oktober 2017. Een dag waarop wij met u willen bijpraten over actuele onderwerpen in de wereld van TMX. Deze wereld kent uiteenlopende aandachtsgebieden als monitoring van kritische infrastructuur, cyber security, nieuwe communicatietechnieken en productinnovaties, die dagelijks onze aandacht vragen en waarover veel te vertellen is.

Lees meer

Afdrukken

EMX400 een datalogger voor energiemonitoring

EMX400

De EMX400 is een datalogger voor het uitlezen van utiliteitsmeters met een M-Bus aansluiting, zoals kWh-meters, temperatuurmeters, gas, warmte- en watermeters. Tevens wordt met deze datalogger de ‘slimme meter’ van het energiebedrijf uitgelezen via de standaard aanwezige P1-poort. De EMX400 communiceert met de TMX hoofdpost via een ingebouwd GPRS modem of een VPN router. Hierdoor is de EMX400 op de vertrouwde wijze geïntegreerd in TMX. Alle instellingen kunnen vanuit de hoofdpost worden beheerd voor het op afstand meten, registreren, alarmeren van technische installaties.

Lees meer

Afdrukken

TMX feliciteert Team United 4 Kika met de fantastische prestatie!

Giro di Kika

Van 25 tot 30 juni 2017 heeft Team United 4 Kika met 165 andere renners de Giro di Kika gereden in Italië. Het team, bestaande uit 9 enthousiaste fietsers ,wil met hun voorliefde voor fietsen zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa. Jeroen Diekema van onze dealer Vlaar Techniek is een van de leden van het Team United 4 Kika team, dat door TMX wordt gesponsord.

Lees meer

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.