• topbanner-1
  • topbanner-3
  • topbanner-2
  • topbanner-5
  • topbanner-4

Jaarlijkse TMX dag

De toekomst is data gedreven

Op donderdag 1 november vond de jaarlijkse TMX dag plaats in Fort Altena in Werkendam. Wij kijken terug op een geslaagde dag met als thema 'de toekomst is data gedreven'. Met dank aan onze externe gastsprekers van KPN, Alcom, TNO en Jōrgen Sandig (medeoprichter van Scyfer), die met veel enthousiasme interessante presentaties hebben neergezet. Ben u geïnteresseerd in het thema, dan kunt u in de volgende nieuwsberichten een samenvatting lezen van de presentaties. Wilt u meer informatie over onze producten en/of diensten, neem dan contact op met onze afdeling Sales, telefonisch via 078 6100 300 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De toekomst is data gedreven (Peter-Paul Kuipers, TMX)

Big data, wat is dat eigenlijk en wat kan je ermee? Aan de hand van een aantal sprekende voorbeelden liet Peter – Paul Kuipers aan het begin van zijn presentatie zien dat big data een belangrijke rol speelt in bijvoorbeeld de Formule 1 wereld maar ook in een minder voor de hand liggende sport als zeilen.

Lees meer


Jörgen Sandig: 'wat kan ik met (big) data?'

Boodschap van Jörgen: "De implementatie van AI (Artificial Intelligence) is niet zo eenvoudig. Je moet echt een goede business case hebben en begin te redeneren vanuit het probleem dat je wilt oplossen en niet vanuit het feit dat je big data hebt. Dan leidt het namelijk bijna altijd tot een onmogelijke opgave."

Lees meer


IoT ontwikkelingen, de stand van zaken

Binnen dit thema gaven Ad de Korte (TMX), Han de Glint (KPN), Frans Lutz (Alcom) en Sjoerd-Jan Wiarda (TNO) samen een interessante presentatie met afsluitend een paneldiscussie. In de presentaties werd ingegaan op de stand van zaken rondom de techniek, de toepassingen en het TNO-onderzoek.

Lees meer


Winnaar TMX Award 2018

Tijdens de TMX dag werd de winnaar gekozen 2018. Drie genomineerden kregen een aantal vragen voordat de zaal online de winnaar koos.

Lees meer


Drie informatieve workshops

De TMX gebruikers, onze dealers, adviseurs en samenwerkingspartners konden in het middagprogramma kiezen uit 2 van de 3 workshops.

Lees meer

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.