• topbanner-5
  • topbanner-1
  • topbanner-4
  • topbanner-3
  • topbanner-2

Stage en afstuderen

Voor stagaires en afstudeerders zijn er diverse mogelijkheden.

Onze ca. 45 personeelsleden zijn gewend in teamverband te werken en zijn vaak in dienst gekomen na een geslaagde stage- of afstudeerperiode. Ben je HTO, HIO of MTO student en goed thuis in elektronica, computers of software, dan is er grote kans dat we een stage- of afstudeerplaats voor je hebben. Ook voor commerciële technici zijn er trouwens interessante mogelijkheden. Met andere opleidingen kun je in onze productie of ondersteunende afdelingen terecht.

Interesse in een technische stage of afstudeerplek? Stuur dan je contactgegevens en verdere informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "engineering stage/afstuderen".

Oproep stagiaire/afstudeerder Marketing:

Vanaf september 2016 is plaats voor een stagiaire of afstudeerder op de afdeling Marketing.
Afhankelijk van de activiteitenagenda en in overleg met de student kan een keuze gemaakt worden uit zowel korte als meer omvangrijke marketing gerelateerde werkzaamheden en projecten. De werkzaamheden van de student hebben voornamelijk betrekking op TMX, maar kunnen ook betrekking hebben op YES-Partner (zie bedrijfsprofiel).
Interesse? Stuur dan je contactgegevens en verdere informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "marketing stage/afstuderen".

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.