• topbanner-4
  • topbanner-1
  • topbanner-5
  • topbanner-2
  • topbanner-3

Onderstations

Onderstations zijn de slimme werkpaarden van elk telecontrolsysteem, die bij elk op afstand te beheren object worden opgesteld. In plaats van onderstations wordt ook wel gesproken over (veld)dataloggers, locatiemonitoren of PLC's. Voor elke elektrische installatie of sensor bestaat een oplossing om op afstand te meten en beheren.

Rozensingel14-335Het is mogelijk om PLC's rechtstreeks met een hoofdpost te laten functioneren. Voor een volwaardige en onafhankelijke standaardoplossing is echter een daarvoor ontwikkeld onderstation vaak een betere oplossing. Afhankelijk van de toepassing kan dat gaan om batterijgevoede apparaten voor enkele meetsignalen tot uitgebreide onderstations voor honderden parameters. Het is om die reden dat TMX onderstations modulair zijn opgebouwd en dus makkelijk voor iedere situatie kunnen worden samengesteld. Voor 'dedicated' oplossingen zijn in de TMX hoofdpost ook vele interfaces beschikbaar voor andere apparaten, zoals dataloggers en alarmmelders. Deze apparaten zijn vaak beperkt in telecontrol functionaliteit, maar kunnen door een kleine behuizing, laag stroomverbruik en gunstige prijs, voor minder veeleisende projecten prima voldoen.

triangelpolder2-335Dankzij de speciale telecontrol functies die standaard zijn ingebouwd, zijn de slimme TMX onderstations voor de meeste toepassingen de ideale oplossing. Omdat bij de ontwikkeling is uitgegaan van telecontrol functionaliteit wordt in veel toepassingen zo vanzelf gebruik gemaakt van de know-how en jarenlange ervaring van de TMX ontwikkelaars.

In het menu 'Producten' staan meer gegevens over TMX onderstations. Ontwikkelingen vinden continu plaats. Neem voor bepaalde wensen of vragen contact op met uw TMX leverancier.

Afdrukken

Contact

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6
3334 KD Zwijndrecht (NL)
Tel. 078 - 610 03 00
Fax 078 - 610 03 91
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.